Theater & Concerten

Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat

Eindelijk is het dan zover. Na acht weken trouw “Op zoek naar Joseph” gevolgd te hebben en daarna nog eens drie maanden wachten. Eindelijk naar de musical “Joseph and the amazing technicolor dreamcoat”. We gingen met een gezellige groep van 10 man richting Eindhoven. De enige vraag die in onze hoofden rondspeelde was: speelt Freek Joseph of niet? Nou we hadden geluk Freek was die avond Joseph, dus de hele avond kon niet meer stuk.

En toen om 20.00 uur was dan eindelijk het moment daar. De musical begon. Het verhaal gaat over Joseph. Hij heeft twaalf broers die nogal jaloers op hem zijn. Hij wordt namelijk flink voorgetrokken door zijn vader. Met als toppunt dat hij een mooie gekleurde jas cadeau krijgt. De broers besluiten om Joseph uit de weg te ruimen, tenminste dat denken ze. Intussen wordt Joseph namelijk onderkoning van Egypte. Uiteraard komt het uiteindelijk wel weer goed.

De liedjes hebben een hoog meezing en meedans gehalte. Hoogtepunt van de avond is toch wel het lied ‘Sluit alle deuren maar’. Het is echt een superleuke musical en een echte aanrader voor een leuk avondje uit. Hij duurt ook niet zo lang. Rond kwart over tien stonden we alweer buiten de zaal. Maar we waren nog niet klaar. We hadden namelijk opgevangen dat Freek zou komen signeren. Nou, dat lieten we ons geen twee keer zeggen en dus gingen met ons programma boekje braaf in de (lange) rij staan om een handtekening te bemachtigen. Gelukkig was het niet al te druk en hebben we toch allemaal een handtekening gekregen.

Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Tag | Musical Tag | Kim Tipt 30 mei 2014 at 16:54

    […] 2 keer Soldaat van Oranje en 2 keer The Little Mermaid, 2 keer Sister Act. Verder heb ik 5 keer Joseph and the Amazing Techicolor Dreamcoat, 2 keer Petticoat, 2 keer Next to Normal, 2 keer Love Story gezien. Oké, ik geef toe, een […]

  • Leave a Reply

    CommentLuv badge

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.