Televisie

The most wonderful time…

wie_is_de_mol

Nog even en dan begint ‘the most wonderful time of the year’ weer. Maar kerst is toch al voorbij? Ja, dat klopt. Maar na kerst komt oud en nieuw. En dat betekent dat op de eerste donderdag van het nieuwe jaar ‘Wie is de Mol’ weer begint! Dit jaar is dat zelfs Nieuwjaarsdag al. Voor mij betekent dat het begin van drie maanden niet slapen, omdat er allerlei theorieën door mijn hoofd spoken. Wat degene deed, dat was toch wel verdacht, oh nee maar wacht wat die ander deed dat was ook raar.

Het antwoord op de jaarlijks terugkomende vraag zal ik pas in maart weten. Maar de voorpret kan alvast beginnen. Het mollenboekje ligt al klaar en dan hoef ik alleen nog maar even te letten op de aanwijzingen en het gedrag van de kandidaten. Appeltje, eitje! Eén ding is in ieder geval wel zeker. De mol zit in Sri Lanka.

Wie zijn de kanshebbers

Is het presentatrice Evelien Bosch, cabaretière Martine Sandifort of Margriet van der Linden? Ze is journalist en is daarmee wellicht zeer geschikt om juist de mol te ontmaskeren. Ze is niet de enige. Ook nieuwslezer Rik van de Westelaken doet mee.

Of is het toch actrice Marlijn van de Weerdenburg (wie? Danni Lowinski. Oh die.) Die de laatste tijd toch verdacht veel met Rik op feestjes verschijnt. Alsof ze al jaren vrienden zijn. Of gewoon drie weken lang samen hebben opgetrokken in Sri Lanka. Of zal SBS 6 coryfee Viktor Brand vriend en vijand verrassen.

Dan hebben we ook nog musicalster Carolina Dijkhuizen. Treedt zij in de voetsporen van die andere musicalster die vorig jaar verloor door op het verkeerde paard te wedden. Of pakt zij het slimmer aan en is ze gewoon de mol. Cabaretier Pieter Derks en presentator Ajouad El Miloudi dingen ook mee naar het molschap. En last but not least is presentator Chris Zegers ook van de partij.

Wie is de mol?

De eerste aflevering moet nog komen, maar het is natuurlijk wel leuk om van te voren al een mol aan te wijzen. Het is wel lastig als niet alle kandidaten je bekend voor komen. Maar ik ga toch een poging wagen. Het wordt dus nu een pure gok. Mijn schot voor de boeg is Rik. Maar ik ben natuurlijk niet van plan om nu al in een tunnel terecht te komen. Dus de volgende mollen komen nu in aanmerking:

  • Rik van de Westelaken
  • Marlijn van de Weerdenburg
  • Carolina Dijkhuizen
  • Pieter Derks
  • Chris Zegers

De tijd zal uitwijzen of de mol hier tussen zit.

 

One Comment

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.