Reizen

Start spreading the news…!

Tegen de tijd dat jullie dit lezen ben ik op weg naar Schiphol. Of ik bevind me misschien zelfs al ergens boven de Atlantische Ocean. Ik ga er namelijk even tussenuit. Ik ben op weg naar het land van de hamburgers, de Starbucks en de onbegrensde mogelijkheden. Jawel, ik breng de komende drie weken door in de USA. Oh, en Canada staat ook nog op het programma.

Kaart USA oost

Ik start in New York, waar ik een dag kan doorbrengen. Vervolgens reis ik door naar Boston, waarna ik de grens oversteek naar Canada. In Canada bezoek ik de steden Quebec, Montreal, Ottawa en Toronto. Dit jaar heb ik wederom gekozen voor een georganiseerde groepsreis. Na drie eerdere groepsreizen bevalt dat me goed. Eén van de redenen dat ik voor deze reis heb gekozen, is dat er een tussenstop gepland staat bij de Niagara Falls.

Dan ben ik weer terug op Amerikaanse bodem en rij ik door het land van de Amisch richting de hoofdstad Washington DC. Vervolgens gaat de reis verder door de Blue Ridge Mountains richting Nashville. Ook breng ik een bezoekje aan Elvis in Memphis. Via New Orleans en Pensacola kom ik terecht in Florida. Daar bezoek ik het Kennedy Space Center. Ga ik naar Orlando, waar ik wellicht één van de vele Disney parken met een bezoekje ga vereren. De reis eindigt in Miami.

Eenmaal in Miami aangekomen zijn er 22 dagen verstreken. Ook kan ik dan een stuk of 14 staten afvinken. Het is een behoorlijk volle reis, maar ik heb er wel veel zin in. Natuurlijk zal ik als ik terugkom uitgebreid verslag doen van deze reis.

4 Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.