Reizen

Start spreading the news…!

Tegen de tijd dat jullie dit lezen ben ik op weg naar Schiphol. Of ik bevind me misschien zelfs al ergens boven de Atlantische Ocean. Ik ga er namelijk even tussenuit. Ik ben op weg naar het land van de hamburgers, de Starbucks en de onbegrensde mogelijkheden. Jawel, ik breng de komende drie weken door in de USA. Oh, en Canada staat ook nog op het programma.

Kaart USA oost

Ik start in New York, waar ik een dag kan doorbrengen. Vervolgens reis ik door naar Boston, waarna ik de grens oversteek naar Canada. In Canada bezoek ik de steden Quebec, Montreal, Ottawa en Toronto. Dit jaar heb ik wederom gekozen voor een georganiseerde groepsreis. Na drie eerdere groepsreizen bevalt dat me goed. Eén van de redenen dat ik voor deze reis heb gekozen, is dat er een tussenstop gepland staat bij de Niagara Falls.

Dan ben ik weer terug op Amerikaanse bodem en rij ik door het land van de Amisch richting de hoofdstad Washington DC. Vervolgens gaat de reis verder door de Blue Ridge Mountains richting Nashville. Ook breng ik een bezoekje aan Elvis in Memphis. Via New Orleans en Pensacola kom ik terecht in Florida. Daar bezoek ik het Kennedy Space Center. Ga ik naar Orlando, waar ik wellicht één van de vele Disney parken met een bezoekje ga vereren. De reis eindigt in Miami.

Eenmaal in Miami aangekomen zijn er 22 dagen verstreken. Ook kan ik dan een stuk of 14 staten afvinken. Het is een behoorlijk volle reis, maar ik heb er wel veel zin in. Natuurlijk zal ik als ik terugkom uitgebreid verslag doen van deze reis.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply José 8 augustus 2014 at 18:24

  Oh Kim, lijkt me heerlijk! Geniet er van !! Wat zul jij ogen en oren tekort komen 😉

 • Reply Wanda 8 augustus 2014 at 19:51

  Dat is een leuk reisje zeg! Wat een hoop indrukken zul je op doen! Geniet er lekker van!

 • Reply Marcella 13 augustus 2014 at 22:09

  Wat een vol programma joh! Maar wel onwijs gaaf! Wij deden Ottawa, Toronto, Montreal en Quebec in één trip van 3 weken. Toffe steden!!

  • Reply Kim 30 augustus 2014 at 10:54

   Dat krijg je als je georganiseerd op reis gaat. Dan is het zoveel mogelijk zien in korte tijd. Maar ik ben inmiddels terug en het was zeer de moeite waard.

  Leave a Reply

  CommentLuv badge