Over

Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog.

Boekenwurm

Sinds ik zelf kan lezen besteed ik mijn vrije tijd met een boek in mijn hand. Of eigenlijk niet alleen boeken. Ik lees alles. ‘s morgens begin ik met het lezen van het etiket van de jampot. Ik lees ook overal. Ik vind het ook moeilijk om de deur uit te gaan zonder boek in mijn tas. Je zou maar ergens moeten wachten en niets te doen hebben. Kijk hier om te weten te komen wat ik allemaal lees.

Musicalliefhebber

Naast het lezen heb ik ook nog tijd voor een andere hobby: musicals. Al zullen sommige mensen het eerder een verslaving noemen. De eerste musical die ik zag was Aida. Deze werd in rap tempo gevolgd door ‘De 3 Musketiers’, ‘Jesus Christ Superstar’, ‘The Lion King’ en ‘Les Misérables’ enz. Sinds het tv-programma ‘Op zoek naar Joseph’, is het een uit de hand gelopen hobby geworden. Inmiddels hou ik het niet bij musicals. Ook andere theatervoorstellingen bezoek ik graag, zoals je ziet op de theaterpagina.

Reislustig

Sinds een jaar of drie ben ik ook langzaamaan slachtoffer geworden van het reisvirus. Ik heb al een paar mooie reizen mogen maken. Maar de wereld is groot en ik heb nog lang niet alles gezien.

Molloot tweede klas

De eerste drie maanden in het jaar ben ik molloot tweede klas. Eerste klas wil ik mezelf niet noemen, aangezien ik niet tot diep in de nacht een bepaald cijfer of letter zit te ontcijferen in de hoop de mol te ontmaskeren. Maar ik kan me wel vermaken met het zoeken naar aanwijzingen in Wie is de mol?

Kim Tipt

Wat vind je dan allemaal op deze blog. Je vind hier van alles wat te maken heeft met bovenstaande onderwerpen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.