Movie Bingo
Films & Series

Movie Bingo 2017

Ieder jaar doe ik mee aan een leesuitdaging. Ook dit jaar weer staat er een uitdaging op het programma. Het aantal boeken staat wat lager dan anders. De reden is dat ik van plan ben om wat meer films te gaan kijken. In eerste instantie was ik niet van plan om daar ook een uitdaging van te maken. Maar toen zag ik de Movie Bingo van Reviews & Roses voorbij komen. Een boekenbingo bestond al, maar nu is er dus ook eentje voor films. En ik heb besloten om hier toch aan mee te doen.

Movie Bingo

Het doel is om de vakjes op onderstaande bingokaart af te vinken met een film die je gezien hebt. Maar elke film mag maar voor één vakje gebruikt worden. En die keuze mag niet meer veranderd worden. Mijn vorderingen zal ik gaan bijhouden op deze pagina.

Movie Bingo

Voor een aantal categorieën heb ik al een aantal films in gedachten. Dit jaar komen er best veel uit die ik dolgraag wil zien. Maar aangezien een aantal ook in verschillende hokjes passen, moet ik nog wel even na gaan denken wel vakje ik af ga vinken. Maar daar heb ik nog een heel jaar voor.

3 Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.