Films & Series

8x films waar ik naar uitkijk dit jaar

De laatste tijd lees veel en ik kijk best wat series weg op Netflix. Films zijn daardoor een beetje op de achtergrond terecht gekomen. Meer films kijken zou ik best kunnen doen in plaats van een serie, maar ja de verleiding om steeds maar door te klikken totdat het seizoen over is is groot. Dit jaar zijn er wel wat films in de bioscoop te zien, die me van Netflix weg kunnen houden.

Hail Ceasar

Een film van de gebroeders Coen. De trailer spreekt eigenlijk al voor zich. Een film met onder andere George Clooney, Scarlett Johansson en Ralph Fiennes moet goed zijn toch. Oh, en dan vergeet ik haast Channing Tatum nog.

Verwacht 18 februari 2016

Me Before You

De verfilming van het boek Voor Jou van Jojo Moyes. Een boek wat ik (en velen met mij) ontzettend mooi vond om te lezen. Dit boek schreeuwde om een verfilming en die is dit jaar in de bioscoop te zien. Zakdoekjes meenemen lijkt me geen overbodige luxe.

Verwacht 16 juni 2016

Fantastic beasts and were to find them

Hier kan ik kort over zijn: de verfilming van een boek wat te maken heeft met Harry Potter, punt!

Verwacht 17 november 2016

Bridget Jones Baby

Van deel één en twee heb ik ontzettend genoten. Je kunt je natuurlijk afvragen of een derde deel dan niet erg flauw wordt. Bij het derde boek was dat in ieder geval niet het geval. Dus ik ben benieuwd naar deze film. En ach, twee uur naar Patrick Dempsey zitten kijken is ook geen straf.

Verwacht 15 september 2016

The BFG

BFG zegt je misschien niets, maar in Nederland was het GVR. Inderdaad, het is de verfilming van het bekende boek van Roald Dahl. Er bestaat al een tekenfilm van, maar die is alweer oud genoeg voor een remake. Dit keer uitgevoerd door Steven Spielberg en Disney, dus ik verwacht er veel van.

Verwacht 30 juni 2016

Finding Dory

Ik hou van animatiefilms. Finding Nemo was erg leuk, ik hoop dat Finding Dory net zo leuk is.

Verwacht 28 juni 2016

Alice Through the Looking Glass

Johnny Depp is terug als Mad Hatter, Helena Bonham Carter is weer terug als Red Queen en Alice is weer terug in het magische wonderland.

Verwacht 1 juni 2016

Allegiant

Na deel 1 en 2 komt automatisch drie. De eerste twee films vond ik erg spannend. Ondertussen las ik ook het boek Divergent, maar misschien had ik beter eerst het boek kunnen lezen. Dit is voor mij een van de zeldzame gevallen waarvan ik de film beter vind dan het boek.

Verwacht 9 maart 2016

3 Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.