Boeken

Wat las ik in juli en augustus?

Om de lijst met ongelezen boeken wat te doen inkrimpen, besloot ik om in de maanden juli en augustus alleen maar boeken uit eigen kast te lezen. Ik stelde een lijstje op van boeken die ik in dit geval wilde lezen. Eerlijk gezegd, werkt dat meestal niet zoals zou moeten bij mij, want ik vind altijd wel een andere afleiding (hallo Netflix). Maar de redding kwam in de vorm van De Zomer. Tijdens die lange zomeravonden las ik boek na boek uit. Met als gevolg dat ik iets sneller door mijn lijstje heen was dan verwacht. En toen had ik eind juli alleen nog de drie Dwarsliggers over, die ik toch eigenlijk wel wilde bewaren voor mijn vakantie eind augustus. Die passen namelijk wat beter in mijn koffer. Ik heb dan ook de Dwarsliggers even gelaten voor wat ze zijn en gewoon een paar extra boeken uit de kast gepakt.

Gelezen

Van de tien boeken die ik in eerste instantie op mijn lijst had staan, heb ik er in ieder geval al zeven gelezen:

1. Alter Ego van Marissa Meyer

2. Oorsprong van Dan Brown 

3. Sonny Boy van Annejet van der Zijl.

4. Voor mij van Jojo Moyes

5. Goede dochter van Karin Slaughter

6. Sterf twee keer van Tess Gerritsen

7. Tokyo van Mo Hayder

Augustus was nog niet goed en wel begonnen of ik had deze al gelezen. Ik heb vervolgens maar geen nieuw lijstje gemaakt, maar heb gewoon een boek uit de kast getrokken. Ik las dus verder nog Niet te filmen van Sophie Kinsella en Le Fevre Dream van George R.R. Martin.

Nog te lezen

De drie Dwarsliggers liggen dus nog op de stapel. Ik wilde ze graag meenemen op vakantie, omdat ze qua gewicht niet zoveel in nemen. Maar daar heb ik alwaar verandering in gebracht. Ik vond namelijk nog een hele stapel Bookazines in mijn boekenkast. En je raad het al, die heb ook nog niet gelezen. Dus daarvan gaan er een aantal mee. Ook kreeg via de Bruna actie bij Bookchoice een aantal e-books/luisterboeken. Hoewel ik niet een heel grote fan ben van deze soort, heb ik wel besloten om ze mee te nemen op mijn tablet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.