Boeken,  Reizen,  Theater & Concerten

En dat was september…

Het  is inmiddels  alweer  herfst en oktober staat ook al voor de deur. Time flies when you’re having fun. Dat heb ik gemerkt. Ik heb nog niet eens tijd gehad om mijn blog fatsoenlijk te vullen. Maar ik heb niet stilgezeten hoor. Naast wat leuke activiteiten op persoonlijk vlak  heb ik ook het nodige gelezen. Ik wil natuurlijk zo snel mogelijk van die book buying ban af natuurlijk.

Wat heb ik de afgelopen maand dan wel nog gedaan? Het theaterseizoen heb ik voor mezelf geopend met het geweldige toneelstuk The Normal Heart. Ik kan het niet vaak genoeg zeggen. Het is echt de moeite waard. Het is een prachtig stuk! Ik maakte ook alvast een voorproefje van  mijn reis door de Verenigde Staten en Canada. De komende tijd lees je daar meer over.

Ook heb ik hard gewerkt aan mijn TBR lijst. De volgende boeken kan ik inmiddels afstrepen:

1. De 100 jarige man die uit het raam klom en verdween – Jonas Jonasson

2. Verslingerd – Lisette Jonkman

3. Het Rosie Project – Graeme Simsion.

4. Koekoeksjong – Robert Galbraith

En dat zijn er pas vier. Nog 11 te gaan dus, voor ik weer naar de bieb mag….dat zijn er wel nog best veel eigenlijk.

Het is ook bijna oktober. Weet je nog dat ik in augustus mee deed aan de Klassieke literatuur maand? Plien van ‘Met mijn neus in een boek’ haakte daarop in door van oktober ‘Ik lees Engels’ maand te maken. Het idee hiervan is om meer Engelse boeken te gaan lezen. Laat ik nu ook nog een paar Engelse boeken in mijn kast hebben staan. Dus in oktober lees ik in ieder geval twee Engelse boeken. Ik ga ‘The Adventures of Huckleberry Finn’ van Mark Twain lezen, een boek wat ik in augustus niet uit heb kunnen lezen. En ik lees ‘Citadel’ van Kate Mosse. Misschien worden het er meer, maar voorlopig hou ik het op die twee.

 

 

3 Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.