Boeken,  Reizen,  Theater & Concerten

December!?

Het leek wel of ik eergisteren nog het nieuwe jaar 2015 inluidde. Gisteren keek ik op de kalender, er stond 1 december 2015. DECEMBER! Het is alweer bijna tijd om wéér een nieuw jaar in te luiden. Geen idee waar de tussenliggende tijd is gebleven. De laatste post stamt ook al weer van begin november. Wat heb ik de rest van de tijd dan eigenlijk gedaan? Hoog tijd om eens een overzichtje te maken.

Ik rondde een studie af

Ik rondde een korte acht maanden durende cursus af. Dat was ten minste de bedoeling. Met die cursus begon ik begin vorig jaar al en die heb ik nu dan eindelijk afgerond. Nu heb ik dus echt tijd over om weer eens wat blogs te typen.

Ik las weer wat boeken uit

Ik las vier boeken uit. Ik ben begonnen aan de Drakenelfen-reeks van Bernard Hennen, waarvan ik deel 1 nu uit heb. De Paardenfluisteraar van Nicholas Evans las ik ook. Het werd ook tijd dat ik de avonturen van Becky Bloomwood weer eens bij las, Shopaholic naar de sterren heb ik met heel veel plezier gelezen. Het laatste boek wat ik las was Wacht op mij van J. Lynn. Op dit moment heb ik 51 boeken van mijn Goodreads challenge gelezen. Nog 9 te gaan deze maand. Met twee weken kerstvakantie in het vooruitzicht zou het best eens kunnen dat ik dit jaar eindelijk die uitdaging weer eens haal.

Ik zat in het theater

Zo heb je een hele tijd niets in het theater te zoeken en zo heb je in twee weken tijd twee voorstellingen. Halverwege november zat ik in het Chassé theater in Breda voor From Broadway to Breda, wat een mini versie was van het grote Musicals in Concert in de Ziggo Dome in datzelfde weekend. Eind november zag ik de voorstelling Jeans 25. Een erg leuke swingende voorstelling.

Ik keek series

Nashville is weer begonnen met nieuwe afleveringen op Netflix! Ik moet nu wel iedere week netjes wachten voor een nieuwe aflevering, maar het is nog steeds een topserie. Om de tijd op te vullen probeerde ik een nieuwe serie, namelijk Reign. Een kostuumdrama over Mary Stuart, Koningin van de Schotten. Althans dat is waar het op is gebaseerd, maar het is geen historisch accurate weergave. Maakt dat uit? Nee, het is een heerlijk serie voor tussendoor, waar je niet bij na hoeft te denken.

Dat is zo’n beetje waar ik me de afgelopen tijd bezig heb gehouden. En nu heb ik weer tijd om eens wat aandacht te besteden aan deze blog.

2 Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.