Boeken

#Boektober: Ik ga de uitdaging aan!

Ik ben weer terug van vakantie! Over Costa Rica heb ik genoeg verhalen om wat blogs te vullen. En dat zal ik ook gaan doen, maar nu even iets anders. Vlak na mijn vakantie zag ik een nieuwe leesuitdaging voorbij komen. Dagmar riep oktober uit tot #Boektober.

Het idee is om net iets meer boeken te lezen dan je normaal gesproken doet. Of in ieder geval een poging doen tot. Ik heb even getwijfeld of ik ook echt mee zou doen. Meestal begin ik heel enthousiast aan een uitdaging, maar haal ik door uiteenlopende redenen de eindstreep niet. Maar aangezien je zelf je doel kunt instellen, dacht ik waarom ook niet.

Het is ook de ideale gelegenheid om eens echt aan die NTL stapel te beginnen. Ik heb me ook voorgenomen om in oktober ook echt niet naar de bieb te gaan. Normaal gesproken lees ik vier boeken per maand, afhankelijk van de dikte en de moeilijkheid van het boek. Ik ben van plan om zeven boeken te lezen in oktober. Anders is het geen uitdaging meer natuurlijk.

Voor deze uitdaging heb ik willekeurig wat ongelezen boeken uit de kast getrokken die ik graag wil gaan lezen. De volgende boeken wil ik gaan lezen:

  1. Het Vuur van Katherine Neville
  2. De Paardenfluisteraar van Nicolas Evans
  3. Moederziel van Sophie Hannah
  4. Evermore van Alyson Noël
  5. De Meester van Guillermo del Toro
  6. Messcherp en Razend van Walther Schmidt
  7. De Verborgen Universiteit van Nathalie Koch

De voortgang van deze uitdaging ga ik hier bijhouden. Of ik alle boeken gelezen krijg, zullen we zien. Maar ik ga zeker uitdaging aan. Jullie ook?

 

 

 

 

2 Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.